VMCR – sterk in technisch werk

VMCR is gespecialiseerd in het vervaardigen van staalconstructies en het repareren en modificeren van containers. Sinds jaar en dag is ons bedrijf gevestigd in de Rotterdamse haven. Met een no-nonsense mentaliteit en internationale klantenbestand bieden we al ruim 25 jaar constante kwaliteit en service. Op deze pagina leert u ons bedrijf en onze mensen beter kennen.

Onze historie

In 1991 begonnen de Rotterdamse broers Nick en Eric van Mullem vanuit hun busje met het repareren van containers in de Rotterdamse haven. In 2008 verliet Eric de zaak en in 2010 nam John van Mullem, de neef van Nick, zijn taken over. Ondanks dat VMCR nu gemiddeld 20 medewerkers telt en de services op het gebied van containers en constructies heeft uitgebreid, is onze hechte familieband een belangrijke onderscheidende factor van ons bedrijf. En daar zijn wij enorm trots op.

Werken bij VMCR

VMCR heeft regelmatig interessante vacatures voor ervaren en gecertificeerde vakmensen. Als erkend leerbedrijf kunnen we mensen in opleiding mogelijkheden bieden ervaring op te doen. Geïnteresseerd in een baan bij VMCR?

Bekijk de vacatures

Onze klanten

VMCR bedient een breed scala van klanten, zowel binnen als buiten Nederland. Voor ons is het dus belangrijk onze talen te spreken. Maar ook te weten wat onze klanten nodig hebben. We denken in mogelijkheden en oplossingen. Neem een kijkje bij onze services of projecten en ontdek hoe wij werken.

Onze medewerkers