Chemische industrie

Op zoek naar een gemodificeerde container voor de chemische industrie?

Bij VMCR begrijpen we de unieke behoeften en uitdagingen van de chemische industrie als het gaat om opslag en transport van gevaarlijke stoffen. Daarom bieden wij op maat gemaakte zeecontainers die zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge veiligheids- en milieunormen van de chemische sector. Onze gemodificeerde containers bieden optimale bescherming en veiligheid voor uw waardevolle chemische producten.

Hier zijn enkele redenen waarom onze gemodificeerde zeecontainers de juiste keuze zijn voor de chemische industrie:

1. Veiligheid en conformiteit: Veiligheid staat voorop bij de opslag en het transport van gevaarlijke chemicaliën. Onze gemodificeerde zeecontainers worden gebouwd volgens de strengste normen en voorschriften om te voldoen aan de eisen van de chemische industrie. Ze zijn uitgerust met speciale kenmerken zoals lekvrije vloeren, ventilatiesystemen, brandwerende materialen en veiligheidssloten om de veiligheid van uw producten en medewerkers te waarborgen.

2. Chemische bestendigheid: Onze containers zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen corrosieve en gevaarlijke chemische stoffen. Ze bieden een betrouwbare bescherming tegen lekkage en chemische reacties, waardoor de integriteit van uw producten behouden blijft gedurende transport en opslag.

3. Aanpasbaarheid en flexibiliteit: We begrijpen dat de chemische industrie diverse opslagbehoeften heeft. Onze gemodificeerde zeecontainers kunnen worden aangepast aan uw specifieke eisen en kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van aangepaste rekken, compartimenten en veiligheidssystemen. Dit stelt u in staat om uw chemische producten efficiënt en georganiseerd op te slaan, rekening houdend met de specifieke eigenschappen van elke stof.

4. Milieuvriendelijkheid: We streven naar duurzaamheid in al onze producten. Onze gemodificeerde zeecontainers zijn ontworpen met aandacht voor het milieu en maken gebruik van milieuvriendelijke materialen en technologieën. Daarnaast kunnen we containers voorzien van energiezuinige opties, zoals LED-verlichting en energiezuinige koel- en ventilatiesystemen, om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

5. Betrouwbaarheid en kwaliteit: Bij VMCR staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel. We leveren kwalitatief hoogwaardige gemodificeerde zeecontainers die bestand zijn tegen de uitdagende omstandigheden van transport en opslag in de chemische industrie. Onze containers worden zorgvuldig geïnspecteerd en getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de strengste normen en uw waardevolle lading veilig en beschermd blijft.

Bekijk onze eerder gerealiseerde containers

Laten we samen jouw oplossing realiseren

Je kan ons altijd bereiken op sales@vmcr.eu en bellen naar 010-4163650

Offerte aanvragen

Op zoek naar een specifieke oplossing? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!