Home   >    Services   >    Staalconstructies

Staalconstructie

Staalconstructies zijn een essentieel onderdeel van de moderne industrie. Ze worden gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder loadingramps, kraancabine’s, vliegtuigtransportsystemen en clip-ons. Deze staalconstructies bieden tal van voordelen, waaronder duurzaamheid, sterkte en betrouwbaarheid.

Loadingramps maken

Loadingramps zijn een veelgebruikte staalconstructie die wordt gebruikt om goederen en voertuigen in en uit vrachtwagens te laden. Ze zijn vaak gemaakt van robuust staal en zijn ontworpen om een groot gewicht te kunnen dragen. Loadingramps kunnen zowel vast als mobiel zijn en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de gebruiker.

Kraancabines maken

Kraancabines zijn nog een voorbeeld van een staalconstructie die veel wordt gebruikt in de industrie. Ze bieden een veilige en efficiënte manier om zware lasten te tillen en te verplaatsen. Kraancabines kunnen op maat worden gemaakt en zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van de klant.

Vliegtuigtransportsystemen laten maken

Vliegtuigtransportsystemen zijn een andere toepassing van staalconstructies. Ze worden gebruikt om vliegtuigen te transporteren van de ene locatie naar de andere. Deze systemen bestaan vaak uit grote stalen frames die zijn ontworpen om het gewicht van een vliegtuig te dragen en veilig te transporteren.

Clip-ons scheepvaartindustrie

Tot slot worden clip-ons veel gebruikt in de scheepvaartindustrie. Deze staalconstructies worden gebruikt om de capaciteit van containerschepen te vergroten. Clip-ons worden op de containers geplaatst om extra laadruimte te creëren en worden vaak gebruikt voor de transport van voertuigen en andere grote voorwerpen.
Al deze staalconstructies bieden tal van voordelen voor de industrie, waaronder duurzaamheid, sterkte en betrouwbaarheid. Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant en bieden een veilige en efficiënte manier om goederen en voertuigen te verplaatsen en te vervoeren.

Bekij onze kant en klare oplossingen

Containers en constructies op maat voor jouw situatie

Bekijk onze oplossingen voor jouw industrie

Offerte aanvragen

Op zoek naar een specifieke oplossing? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!