Home   >    Services   >    Container reparatie

Units kopen

Op zoek naar een specifieke unit? Of dit nou is voor je beursstand of een marktkraam, bij ons kan je altijd terecht met alle aanvragen.

Meer informatie

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie te ontvangen.

Verkoop van units voor beurzen en verkoopkramen

VMCR biedt een breed scala aan units die perfect zijn voor beurzen en verkoopkramen. Of je nu een kleine ondernemer bent die zijn producten wil presenteren of een groot bedrijf dat op zoek is naar een professionele uitstraling op een beurs, VMCR heeft de juiste oplossing voor jou. Onze units zijn ontworpen om aan al je behoeften te voldoen, met een focus op kwaliteit, flexibiliteit en gebruiksgemak. Lees verder om te ontdekken waarom onze units de beste keuze zijn voor jouw volgende evenement.

Units voor beurzen en evenementen

Onze units zijn ideaal voor beurzen en evenementen. Ze bieden niet alleen een professionele uitstraling, maar zijn ook zeer functioneel en gemakkelijk op te zetten. Of je nu een productdemonstratie wilt geven of je merk wilt promoten, onze units bieden de perfecte omgeving om dit te doen. Bovendien zijn ze volledig aanpasbaar, zodat je ze kunt afstemmen op je specifieke behoeften en branding.

Onze units bieden:

 • Eenvoudige opzet en afbraak
 • Volledige aanpasbaarheid
 • Professionele uitstraling
 • Duurzame materialen

Verkoopkramen op maat

Als je op zoek bent naar een verkoopkraam die opvalt, dan ben je bij VMCR aan het juiste adres. Onze verkoopkramen zijn ontworpen om je producten op de best mogelijke manier te presenteren. Ze zijn niet alleen aantrekkelijk, maar ook zeer functioneel en duurzaam. Of je nu op een markt staat of een pop-up winkel wilt openen, onze verkoopkramen bieden de perfecte oplossing.

Voordelen van onze verkoopkramen:

 • Aantrekkelijk design
 • Duurzaamheid
 • Gemakkelijk te transporteren
 • Volledig aanpasbaar

Flexibele oplossingen voor elke behoefte

Bij VMCR begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele oplossingen die aan al je eisen voldoen. Of je nu een kleine unit nodig hebt voor een lokale markt of een grote unit voor een internationale beurs, wij hebben de juiste oplossing voor jou. Onze units zijn ontworpen om je te helpen je doelen te bereiken, ongeacht de grootte of aard van je evenement.

Onze flexibele oplossingen omvatten:

 • Verschillende maten en configuraties
 • Aanpasbare interieur- en exterieuropties
 • Opties voor branding en personalisatie
 • Ondersteuning en advies van ons ervaren team

Neem contact op met VMCR voor jouw unit

Ben je klaar om je volgende evenement naar een hoger niveau te tillen met een professionele unit van VMCR? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te helpen de perfecte unit te vinden die aan al je behoeften voldoet. Of je nu vragen hebt of een offerte wilt aanvragen, wij zijn er om je te helpen.

Bij VMCR bieden we niet alleen hoogwaardige units, maar ook uitstekende klantenservice. We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen helpen hun doelen te bereiken en hun evenementen tot een succes te maken. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk onze kant en klare oplossingen

Containers en constructies op maat voor jouw situatie

Bekijk onze oplossingen voor jouw industrie

Offerte aanvragen

Op zoek naar een specifieke oplossing? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!