Foodindustrie

Op zoek naar een gemodificeerde container voor de foodindustrie?

Bij VMCR begrijpen we dat de voedingsindustrie unieke uitdagingen en vereisten heeft als het gaat om transport en opslag. Daarom bieden wij op maat gemaakte zeecontainers die speciaal zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het transport van verse producten, ingevroren goederen of gevoelige levensmiddelen, onze containers bieden de perfecte oplossing voor uw bedrijf.

Onze op maat gemaakte zeecontainers zijn gebouwd volgens de hoogste normen en maken gebruik van geavanceerde technologieën om optimale prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. Hier zijn enkele van de kenmerken en voordelen van onze containers:

1. Temperatuurbeheersing: Onze containers zijn uitgerust met geavanceerde koel- en vriessystemen om een nauwkeurige controle over de temperatuur te bieden. Of u nu producten op een specifieke temperatuur wilt houden of een bepaalde temperatuur wilt handhaven tijdens transport, onze containers zorgen ervoor dat uw goederen in optimale staat blijven.

2. Aanpasbare indeling: Wij begrijpen dat verschillende voedingsmiddelen verschillende opslag- en transportvereisten hebben. Daarom kunnen onze containers worden aangepast met verschillende compartimenten, rekken en houders om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Dit zorgt voor een efficiëntere opslag en minimaliseert het risico op beschadiging van uw producten.

3. Hygiëne en veiligheid: Voedselveiligheid is van het grootste belang in de food industrie. Onze containers zijn ontworpen met hoogwaardige materialen die voldoen aan de strengste hygiëne- en veiligheidsnormen. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, bestand tegen corrosie en beschermen uw producten tegen externe verontreinigingen.

4. Duurzaamheid: Bij VMCR streven we naar duurzaamheid in al onze producten. Onze op maat gemaakte zeecontainers zijn ontworpen met aandacht voor het milieu. We maken gebruik van energiezuinige technologieën en materialen die recyclebaar zijn. Door te kiezen voor onze containers draagt u bij aan een groenere toekomst.

5. Betrouwbaarheid en flexibiliteit: Wij begrijpen dat tijd cruciaal is in de food industrie. Daarom leveren wij betrouwbare en robuuste containers die bestand zijn tegen de uitdagingen van transport over land en zee. Bovendien bieden we flexibele opties zoals de keuze tussen koelcontainers, vriescontainers en geïsoleerde containers, zodat u de juiste oplossing kunt kiezen die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Bij VMCR streven we ernaar om uw partner te zijn bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw transport- en opslagbehoeften in de food industrie.

Bekijk onze eerder gerealiseerde containers

Laten we samen jouw oplossing realiseren

Je kan ons altijd bereiken op sales@vmcr.eu en bellen naar 010-4163650

Offerte aanvragen

Op zoek naar een specifieke oplossing? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!